Broileri-aurajuustopizza valmistuu myös näin:

mys2.jpg

POHJA:

Laita kulhoon lämmintä vettä. Siivoa sitten pöydälle ja lattialle kaatunut lapsen mehu. Kaada kulhosta jäähtynyt vesi pois ja laita lämmintä tilalle. Lisää veteen ripaus suolaa, loraus oliiviöljyä, tilkka sokeria ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kuivahiivaa. Sekoita tasaisen sitkeäksi.

Pue sitten vaatteet itselle ja jälkikasvulle, kiinnitä autossa turvavyöt ja muista, että leivinliina unohtui kulhon päältä. Palaa sisälle laittamaan leivinliina.

WP_20161119_19_03_12_Pro_%282%29%5B1%5D.

Aja kaistapään tavoin kaupunkiin marketin joulunavaukseen - karkkitykki, popcornikone ja joulupukki odottavat! Totea kaupassa, että myöhästyit minuutin, karkkitykki oli jo laukaistu, popcornit olivat loppuneet ja joulupukkia ei näy..... Osta lohdutukseksi kasapäin ylihintaisia karkkeja jälkikasvulle. Palaa kassalta noutamaan vielä pizzaan tarvittavat herkkusienet.

mys5.jpg

TÄYTE:

Juokse sisälle viemään kauppakassi. Huomaa pizzapohjataikinan nousseen kukkuroilleen kulhossa ja takertuneen leivinliinaan. Unohda koko sotku, koska sinua vaaditaan lumilyhtytalkoisiin. Tee vimmalla kolme lumilyhtyä ja sytytä niihin kynttilät. Sytytä kaksi kynttilää uudestaan. Riisuta likomärkä pikkulapsi eteisessä ja laita lastenohjelma pyörimään. Palaa ulos sytyttämään kaksi sammunutta kynttilää.

Kauli leivinliinasta kaapimasi taikina pizzapohjaksi. Laita sen päälle ketsuppia. Siivoa työtasolle pursunnut ketsuppi. Laita pohjan päälle sitten ruskistettua palvirouhetta, herkkusienet, eiliset paistetut kanafileet siivutettuna, aurajuustoa, cheddaria, joku epämääräinen juustonloppu, paprikaa ja pizzamaustetta. Käy siivoamassa eteiseen unohtuneet lapsen likomärät kamppeet.

mys1.jpg

Huomaa, että olet unohtanut laittaa uunin päälle ja käy sytyttämässä sammunut kynttilä lumilyhdyssä. Yritä ottaa lapselta ylihintaiset karkit pois ja tarjoa iltapuuroa. Syötä iltapuuro lastenohjelmien äärellä ja anna lopuksi lahjuskarkit joilla sait lapsen syömään puuroa. 

Paista pizza 250 asteessa muutaman minuutin ajan.

WP_20161119_19_04_11_Pro%5B1%5D.jpg

Kun olet vihdoin saanut pikkulapsen nukkumaan, syö jäähtynyttä pizzaa ja palkitse itsesi lasillisella viiniä. Ajattele hakevasi vielä tilkka viiniä lisää; havahdu siihen ettet jaksa vaan suuntaat suihkuun ja nukkumaan. Vilkaise makuuhuoneesta ulos ja huomaa, että kaikki lumilyhdyt palavat yhä :-)