WP_20170408_16_09_19_Pro%5B1%5D.jpg

Marengit:

3 valkuaista

7 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Erottele valkuaiset astiaan, lisää sokerit. Vatkaa sähkövatkaimella kunnes seos on kovaa (vaahto pysyy astiassa, vaikka käännät sen ylösalaisin). Pursota tai nostele vaahdosta nokareita leivinpaperille. Voit myös pursottaa vaahdosta "pesän" tai alustan, johon kasaat esim. kermavaahtoa ja hedelmiä jälkiruoaksi.

Paista marenkeja 100 asteisessa uunissa 1-2 tuntia, tarvittaessa voit pienentää lämpöä hieman ja jatkaa vielä paistamista, kunnes marengit ovat kuivia ja kovia.

Voit koristella marengit esim. sulatetulla suklaalla.

WP_20170408_16_09_35_Pro%5B1%5D.jpgWP_20170408_16_27_28_Pro%5B1%5D.jpg