Metsästäjänleipä:
Iso limppuviipale, paneroitu possunpihvi, kermaista metsäsienikastiketta sipulilla, kuorrutukseen juustoa. Koristele persiljalla.
Lohileipä:
Juurileipäviipale, ruskistettuja lohisuikaleita, uppomuna, bearnaisekastiketta, tilliä ja limeviipale.
Makkaraleipä:
Leipäviipale, makkarapihvi, sulatejuustoa, tomaattia, pekonia, kurkkusalaattia ja yrttejä.
Jälkiruoka, uuniomena kinuskikastikkeella, kermavaahdolla ja toscalla.
Tosca:
Sekoita kattilassa 50g voita, 2rkl kermaa, 1/2dl sokeria, 2rkl vehnäjauhoja ja 80g mantelilastuja ja -rouhetta. Kiehauta seos niin että se sakenee.
Behind the scenes:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.