Aurajuustoetanat:
Ostin valmiita valkosipulivoietanoita (pakaste). Lisäsin päälle sinihomejuustomurua, murustettua leipää (Kaurapalat) ja yrttisuolaa. Paistoin grillissä kymmenisen minuuttia.
Parsat:
Poistin parsoista alimmat osat. Keitin niitä kiehuvassa vedessä nuput vedenpinnan yläpuolella, kunnes pehmenivät mutta jäivät napakoiksi. Sitten käärin ne pekonisiivuihin ja paistoin grillissä hetken, että pkonit saivat väriä. Tarjosin pippurijuustolla maustetun bearnaisekastikkeen kera.
Proscuitto-salaatti:
Tomaattia, salaattia, vesimelonia, fetajuustoa, ilmakuivattua kinkkua ja välimeren mausteseosta.
Halloumiperunat:
Grillaa foliovuoassa esikeitettyjä perunoita, tomaattia, oliiveja, sipulia, halloumijuustoa ja välimeren mausteseosta ja/tai pippurista mausteseosta. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
Grillaa tai paista vuoassa pinnasta etukäteen paistinpannulla ruskistettuja jauhelihapihvejä ja punakaalia.
Jauhelihapihvit:
Jauhelihaa, kananmuna, jauhelihamaustetta, loraus kermaa ja halutessasi voit laittaa myös osan valmiista sipulikeittoainespussista antamaan jauhelihamassalle makua. Esipaista nopeasti pinnasta kuumalla paistinpannulla (voissa) ja laita vuokaan odottamaan grillausta.
Pilko punakaali kulhoon, lisää joukkoon suolaa, siirappia ja pippurijuustoa (esim. Jukkola). Sekoittele ja anna maustua. Lisää sitten jauhelihapihvien kanssa samaan vuokaan.
Grillaa kunnes punakaali on pehmeää ja jauhelihapihvit kypsiä.
Smoothie-kakku:
Pohja:
5 Digestivekeksiä ja sulatettua voita. Painele pikkuvuoan pohjalle.
Täyte:
2dl löysäksi vaahdotettua kermaa, 1tl vanilliinikreemijauhetta, 0,4dl FAST-Smoothie-jauhetta ja 2 liivatelehteä esim. mehutiivistetilkkaan liuotettuna (anna liivatelehtien liota ensin hetki kylmässä vedessä).
Kun kakku on hyytynyt (aika nopeasti hyytyi, 1-2 tuntia), voit koristella sen haluamallasi tavalla.
Kahvisuklaa-juustokakku:
Pohja:
La Bastogne-keksejä (3 jäi paketista käyttämättä) ja sulatettua voita. Painele seos normaalikokoisen irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
3 vaahdotettua valkuaista, 2dl vaahdotettua kermaa, sokeria, vaniljasokeria, 3rkl vanilliinikreemijauhetta, 1/4 tummasuklaa-levyä, 1/2dl kuumaa kahvia, johon liuotat 6 liivatelehteä, Philadelphia-maustamaton tuorejuustopaketti, 3rkl rahkaa, mascarponejuustopurkki. Sekoita aineet varovasti keskenään, lisää viimeisenä hieman jäähtynyt kahvi-liivatelehtiseos.
Kuorrutus:
Levy maitosuklaata, 2rkl ruokaöljyä ja 3-4rkl kuohukermaa. Päälle nonparelleja.
Ja välillä meillä syödään ihan vaan pizzaa (johon on laitettu kaikki jämät täytteeksi)!
Ja ABC:lläkin on käyty...aina ei jaksa kokata :-)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.