DIY kermatorvet - ihan kuin leipomosta! Melko monta työvaihetta....mutta lopputulos palkitsee.
Tein "muotit" torville vuokatarpeista rullaamalla puolikkaan vuaosta sormen näköiseksi putkiloksi:
Taikina oli valmis voitaikina. Leikkasin siitä vinokolmioita:
Kiersin kolmiot muottieni ympärille näin:
Voitelin torvet munalla, ja kierittelin sokerissa.
Paistoin torvet kullanruskeiksi 200 asteessa. Sitten irrotin muotit varovasti vetämällä.
Tein torvien päähän "tulpat" sulatetusta suklaasta.
Täyte oli tällainen valmis vanukas; laitoin vain vähemmän maitoa kuin paketin ohjeessa, että sain hieman kiinteämmän täytteen:
Pursotin täytteen torviin Minicrip-pussilla.
Sitten pursotin torvien päähän kermavaahtoruusukkeet, ja ripottelin vähän nonparelleja:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.