WP_20160616_15_22_07_Pro_%282%29%5B1%5D.

DIY kermatorvet - ihan kuin leipomosta! Melko monta työvaihetta....mutta lopputulos palkitsee.

PicMonkey%20CollageSarvi.jpg

Tein "muotit" torville vuokatarpeista rullaamalla puolikkaan vuaosta sormen näköiseksi putkiloksi:

WP_20160616_13_35_00_Pro_%282%29%5B1%5D.

Taikina oli valmis voitaikina. Leikkasin siitä vinokolmioita:

WP_20160616_13_36_06_Pro_%282%29%5B1%5D.

Kiersin kolmiot muottieni ympärille näin:

WP_20160616_14_22_13_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160616_14_22_19_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160616_14_29_16_Pro_%282%29%5B1%5D.

Voitelin torvet munalla, ja kierittelin sokerissa.

WP_20160616_14_29_38_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160616_14_34_45_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160616_14_47_25_Pro_%282%29%5B1%5D.

Paistoin torvet kullanruskeiksi 200 asteessa. Sitten irrotin muotit varovasti vetämällä.

WP_20160616_14_50_34_Pro_%282%29%5B1%5D.

Tein torvien päähän "tulpat" sulatetusta suklaasta.

WP_20160616_15_02_48_Pro_%282%29%5B1%5D.

Täyte oli tällainen valmis vanukas; laitoin vain vähemmän maitoa kuin paketin ohjeessa, että sain hieman kiinteämmän täytteen:

kermatorvi.jpg

WP_20160616_15_12_07_Pro_%282%29%5B1%5D.

Pursotin täytteen torviin Minicrip-pussilla.

WP_20160616_15_12_13_Pro_%282%29%5B1%5D.

Sitten pursotin torvien päähän kermavaahtoruusukkeet, ja ripottelin vähän nonparelleja:

WP_20160616_15_19_47_Pro_%282%29%5B1%5D.kermatorvi2.jpg