Tein ensin tavallisen perunamuusin, ja annoin sen jäähtyä (maustoin voinokareella, suolalla ja sipulijauheella). Kun muusi oli jäähtynyt, vatkasin mukaan kananmunan. Kananmuna jykevöittää muusin raakennetta pursotusta ajatellen. Pursotin muusista kierteitä uunipellille ja ripottelin päälle Herbamarea. Paistoin 200 asteessa kasvisten ja pannulla esiruskistettujen kanafileiden kera kunnes kierteet saivat sopivasti väriä.
Niin.... Minulla on hienot ja kalliit Heirol- tyllat pursotukseen (tulee muuten kauniit pursotukset, ja löytyy myös isoja tyllia), mutta vain halpa pursotin, eikä kaapista löytynyt pursotuspussejakaan! Roudausteippiä onneksi löytyi :-) :-) :-) On ehkä turha väittää olevani PRO!!!! Mutta minulla on aina hauskaa keittiössä!
Jälkiruoaksi tuunasin valmiita croissanteja kermavaahdolla (ei ollut Heirol-tylla vaan muovinen - tuli heti "plösö" pursotus) mansikoilla, tomusokerilla ja suklaaviivoilla.
Tämä ei siis ollut mainos tai yhteistyöpostaus... Omia kokemuksia ja kommellusta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.