WP_20160516_18_24_54_Pro%20%282%29%5B1%5WP_20160516_18_24_58_Pro%20%282%29%5B1%5WP_20160516_18_24_38_Pro%20%282%29%5B1%5

Keitä parsoja muutama minuutti suolalla, voilla ja pippurilla maustetussa vedessä. Kääri sitten parsojen ympärille pekonia ja paista uunissa n. 20 minuuttia. (Itse laitoin parsakääröt uuniin kanan rintafileiden kanssa, lämpöä oli 220 astetta. Kanat olivat olleet uunissa jo parisenkymmentä minuuttia - sitten laitoin uuniin myös parsat ja annoin molempien paistua vielä yhdessä noin 20 minuuttia.)

WP_20160516_18_26_28_Pro%20%282%29%5B1%5

Parsojen rinnalle sopii hyvin bearnaisekastike (valmis kastikepohja, maustoin hieman lisää ja lorautin kermaa) ja paistettu kana.

WP_20160516_18_26_43_Pro%20%282%29%5B1%5