7524AF33-A3AA-4DF8-902B-A55C0C63D543.jpg

Ensin pastat ja kasvikset pitää keittää niin että ne hieman pehmenevät. Sitten niistä saa otettua muotilla kuvioita. Porkkanajauhelihapihvit tein myös muotin avulla ja paistoin etukäteen. Kokosin aineet torniksi, ja laitoin paistamisen ajaksi kaksi hammastikkua tornin läpi; se ei silti pysynyt aivan suorana, ja tikkujen poiston jälkeen torni hieman levisi :-)

3B64D6DB-B702-4B8D-A0DD-90A030A2B12A.jpg9E003838-C639-4479-A754-8F223C297AC3.jpg8A6D5CB1-7012-4AA0-A01C-543EE319DFA6.jpgEB6633ED-64D9-4FCF-A37B-20C235FA3385.jpgF6B02EB5-0E0E-4162-91FF-77F881325AAD.jpgE43F190E-93BB-4442-9FA3-2CF43B3563F9.jpg1A17FA66-45FC-4143-B787-54B166A244AB.jpg7524AF33-A3AA-4DF8-902B-A55C0C63D543.jpg719547D1-1082-4925-88E2-37AD9CAB0371.jpg4F4A4ED7-AADA-4B15-843F-53F3E92D2FDB.jpg44B5BCC2-BA7C-436B-AFC5-7214DA6EB5FC.jpg8A53AD1F-B9D2-461A-AF64-F92BE9D66260.jpg