Fiiliksiä viikonlopulta!
Talvi...
Hassut jutut:
PUNAJUURISOSEKEITTO:
Keittoa varten kuorin ja keitin kypsäksi paloitellut punajuuret ja pari perunaa, loppuvaiheessa lisäsin kattilaan vielä vähän paprikasuikaleita. Mausteina pippurisekoitusta, yrttinen kasvisliemikuutio, suolaa, valkosipulijauhetta ja valkopippuria. Kaadoin osan keitinvedestä pois, soseutin keiton ja lisäsin joukkoon kermaa ja Gran Castelli-juustorouhetta. Lopuksi sekoitin (kauhalla, en sauvasekoittimella) keittoon vielä ruskistettua, jauhelihamausteella maustettua jauhelihaa saadakseni keitosta hieman ruokaisamman.
Punajuurikeitto tarjoillaan vaikkapa sipulirouheen ja smetanan kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.