WP_20170409_12_18_10_Pro_%282%29%5B1%5D.

Hampurilaisen välissä itsetehdyn jauhelihapihvin höysteenä on paistettua kananmunaa, paprikaa, cheddaria, ruskistettua pekonia ja sipulia, tzatsikia, kurkkua, tomaattia ja salaattia.

WP_20170409_11_42_01_Pro%5B1%5D.jpg

Hampurilaisen lisukkeeksi sopii esim Tabbouleh:

persiljaa silputtuna

sitruunan mehua

tomaattikuutioita

paprikaa

kurkkua

tillisilppua

mustapippuria

valkosipulijauhetta

keitettyjä porkkanapaloja

ripaus suolaa

Keitä porkkanat. Sekoita aineet. Tarkista maku kun maustat! Anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

WP_20170409_11_42_26_Pro_%282%29%5B1%5D.

Nuudelisalaatti:

Sekoita salaatiksi keitettyjä nuudeleita, porkkanaa, punaista ja keltaista paprikaa, parsakaalia ja kiinankaalta.

WP_20170409_12_18_11_Pro_%282%29%5B1%5D.