a3.jpg

Kaverini järjesti aivan parhaat synttärit, mihin olen ikinä saanut osallistua! Hän tarjosi meille ohjastusta Teivon Ravikoulussa!

a2.jpg

Minä menomatkalla....epäilykset mielessäni! Olen hoitanut ravureita nuoruudessa, mutta ohjastanut vain "lavettikärryiltä" . Mitähän tästä tulee....tää ei pääty hyvin?

a7.jpg

Ohjastimme tandemkärryiltä. Asiantuntevat kuskit selustaa turvaamassa. Yritin ohjastaa myös itse, mutta hevonen vaistosi heti että jotain outoa on "puikoissa", niin en halunnut sekoittaa hevosen pasmoja torveilullani. Se oli joku superhieno hevonen, joka oli juossut paljon rahaa ja siirtynyt eläkehommikseen meitä tunareita opettamaan, koska oli niin kiltti.

a1.jpga5.jpg

Ei uskallettu mennä täyttä vauhtia ollenkaan (nämä konkarit olisivat kyllä vieneet!), mutta rapa roiskui ja oli superkivaa!!

a4.jpg

Minä kotimatkalla.... Onko vähän naama naurussa, hä?!

a6.jpg

Sitten vähän palaverijuttuja....

a8.jpga9.jpg

Konkari TEAMS-puikoissa....

a10.jpg

....kunnes tylsyys iski!

a11.jpg

Sitten pistettiin setti kasaan...äänentoistohommat tuttuja ihan lapsuudesta lähtien. Asiantuntija toki toista mieltä!

a12.jpga14.jpga15.jpga16.jpga17.jpga19.jpga13.jpga18.jpg

Meidän Lady-pupu kuoli tänään. Olimme vähän osanneet valmistautua, koska kevättalvesta lähtien Ladyn vatsa oli oireillut, mutta juuri muuttui parempaan päin. Näitä pikkukavereita on joskus vaikea saada kuntoon, jos jotain ilmenee. Yllättävän kauan Lady oli pirteä ja reipas, siksi suru yllätti kuitenkin.

a20.jpg